Dienstverlening bij uitvaarten, Funerair spreker - Boodschap
RSS

Recente posts

Reactie van een luisteraar...
Een roos
Bedankt!
Van een uitvaartverzorger
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Bedankt!

Beste Gerrit, 
bedankt voor de goede begeleiding van de uitvaart van mijn vader. Je sprak netjes, goed aansluitend op onze wensen, het was zichtbaar dat je er veel aandacht aan had besteed, ook van de aanwezigen kregen we positieve reacties. Je maakte het geheel niet te zwaar, daardoor gingen wij met een goed gevoel weer richting huis. De kwaliteit van je toespraak en betrokkenheid liet niets te wensen. Ook een speciaal dank namens mijn moeder! Nogmaals dank je wel. Miranda van Zoeren

0 Reacties op Bedankt!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint