Dienstverlening bij uitvaarten, Funerair spreker - Boodschap
Diensten

Omdat ik al vele jaren in zeer uiteenlopende functies en in diverse regio's in de uitvaartbranche werkzaam ben, kan ik een zeer breed pakket aan diensten aanbieden. Dit geldt zowel voor particulieren als voor (uitvaart)ondernemers.
Hieronder vindt u een korte uiteenzetting, maar nogmaals: 
uitvaart is in mijn ogen maatwerk, dus als uw vraag niet beantwoord wordt kunt u gerust vragen naar de mogelijkheden. 


Funerair spreker, spreken tijdens uitvaarten

Het kan u zomaar overkomen, of u ziet het al langere tijd aankomen: u staat voor de opdracht om de uitvaart van een dierbare te plannen en vorm te geven. Wie gaat er iets inhoudelijks zeggen? Kunt en wilt u dit als familie, juist op zo'n emotioneel beladen dag...
Misschien is het dan wel verstandig om een professionele spreker in te schakelen, maar waar vind je die zo snel?

Vanuit mijn vroegere werk als uitvaartverzorger in loondienst ben ik bekend geraakt met zeer uiteenlopende (kerkelijke) stromingen en net zoveel verschillende levensinstellingen of overtuigingen. Het was (en is) altijd dé grote uitdaging voor mij om mezelf zoveel mogelijk in de desbetreffende overledene/familie in te leven en me aan hen aan te passen. Dat dit doorgaans goed gelukt is blijkt wel uit de vele positieve reacties naderhand. Mijn ervaring heb ik de laatste jaren aangevuld met diverse cursussen, zoals 'spreken in het openbaar', 'pres(en)terend communicator' en theologische vorming. 
De combinatie met mijn persoonlijke interesse in liturgie en theologie maakt dat ik in principe een volledige afscheidsdienst kan voorbereiden en leiden. 
En toch zal ik mezelf nog altijd aan de wensen van de nabestaanden aanpassen, zonder mijn persoonlijke mening uit te dragen. Ook zal ik mij altijd aanpassen aan de (kerkelijke of humanistiche) achtergrond van de familie. 

Na een overlijden kunt u (of uw uitvaartverzorger) contact met mij opnemen en dan maken we een afspraak om de wensen door te spreken en om ervoor 
te zorgen dat we met elkaar op 1 lijn komen voor de uitvoering van de uitvaartplechtigheid. Verder werk ik de volgorde van de plechtigheid uit en sluit dit goed kort met de desbetreffende uitvaartleider, ook voor eventuele programma's of liturgieën. Ik regel indien noodzakelijk en voor zover mogelijk de muziek met begraafplaats, crematorium of organist. Ik hou tijdens de dag van de uitvaart intensief contact met u als nabestaanden/familie en ben bereid eventuele wijzigingen nog door te voeren tot het laatste moment. U moet als familie per slot van rekening een perfect gevoel aan deze dag overhouden en voort kunnen leven op de herinneringen!


Dienstverlening aan (uitvaart)ondernemers
~ Freelanche Uitvaartverzorger ~

Vele ondernemers weten het inmiddels al wel, maar het is toch goed om hier nog even te noemen dat ik mijzelf ook tijdelijk (of voor langere periodes) beschikbaar stel aan uitvaartondernemers.
Als ondernemer kan het altijd wel eens voorkomen dat u even een groter werkaanbod heeft dan uw personeelsbestand op dat moment aan kan. In zo'n periode kan ik wellicht mijn diensten aan u aanbieden. U kunt dan denken aan het aannemen en/of uitvoeren van uitvaarten, het waarnemen van (weekend)diensten, het rijden van rouw- of volgauto's, etc. etc. 
Maar u kunt ook denken aan andere diensten zoals catering, het overnemen van condoleances of rouwbezoeken.
De periode kan eenmalig en kort zijn, maar er zijn in overleg ook mogelijkheden voor het waarnemen tijdens ziekte of vakantieperiodes.
Neem vrijblijvend contact op en ik kom graag een keer bij u langs!

Dienstverlening aan particulieren
~ Uitvaartverzorger ~

Omdat ik in het verleden vele uitvaarten heb mogen verzorgen (en dikwijls tot uiterste tevredenheid) word ik op persoonlijke titel nog wel eens gevraagd of ik een uitvaart zou kunnen begeleiden van begin tot eind; 
als uitvaartverzorger dus.
Uiteraard is dat een mogelijkheid 
die ik u graag aanbied.

Ik heb goede contacten met diverse uitvaartondernemers in een grote regio en ik kan dan ook alle zaken die ik nodig heb voor de praktische uitvoering (zoals materiële zaken 
en drukwerk bijv.) bij verschillende ondernemers inhuren. 
Ook kan ik u onafhankelijk voorlichten welke ondernemer we hier in uw geval het beste voor kunnen gebruiken. 
Dit om het geheel in uw eigen sfeer en stijl uit te kunnen voeren.
Hier geldt ook weer: Omdat een uitvaart maatwerk is.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint